Om oss

Nettverk Kl-tre er et samarbeidende bransjenettverk, som har til formål å utvikle kompetanse om kl-tre som byggløsning. Utviklingsarbeidet er støttet av Innovasjon Norge. De tre nettverksbedriftene planlegger og prosjekterer bygg, og leverer / monterer ferdig på byggeplass.

Splitkon AS er produsent av kl-tre plater, mens Woodcon AS og Massivtre AS leverer bygg gjennom samarbeidende produsenter.
Logo Woodcon AS

Woodcon AS er totalentreprenør på løsninger i tre, og står for prosjektering, logistikk, byggeplassdrift og montering ut fra kontor i Mjøstårnet ved Brumunddal. Etablert med virksomhet også i Sverige og Finland, og med eget datterselskap rettet mot industri og landbruk.

Leverandør StoraEnso.  

Marked; skoler, barnehager, studentboliger, landsbruksbygg, industribygg, næringsbygg.

Omsetning 2019 var kr 230 millioner, der virksomheten i alt leverte byggelementer bestående av 25.000 m3 kl-tre. 32 ansatte + 15 innleid.

Logo Splitcom AS

Splitkon AS åpnet ny fabrikk 10. april 2019, der det produseres skiver / plater og elementer i kl-tre. De er også leverandør av limtre. Produksjonen av krysslimt tre utgjør i kapasitet  60-90.000 m3 årlig.

Som totalleverandør prosjekterer og leverer virksomheten ut fra BIM-modell ferdige bygg med samarbeidspartnere på montasje. Tilbyr skreddersydd miljødokumentasjon.

Markedet er offentlige bygg (skoler, omsorgsbygg, studentboliger), næringsbygg og hotell.

Omsetning 2020: kr 240 mill.

Logo Massivtre

Massivtre as tilbyr prosjektering/ levering og montering av limtre/ kl-tre konstruksjoner til det Norske marked. Hovedkontor i Grimstad, og et avdelingskontor i Oslo.

Virksomheten har i dag 8 ansatte og har tilknyttet seg flere gode samarbeidspartnere både på prosjektering og montering.

Massivtre as er distribusjons-partner med KLH massivholz GmbH, som er pioneren på produksjon av kl-tre og har siden oppstart i 1997 levert betydelig med prosjekter til hele verden.

Markedet består av boliger, hytter, leilighetsbygg, skoler, barnehager, idrettshaller, omsorgssenter og administrasjonsbygg.

Massivtre as har opparbeidet seg bred erfaring med forskjellige type konstruksjoner, tilsluttende produkter og løsninger.

Leverer årlig ca. 45 000 m2 Kl-tre til det Norske markedet.

Kontakt oss

Tusen Takk! Din beskjed er sendt.
Vi kontakter deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag!
Oj oj...Noe gikk galt. Din beskjed er IKKE sendt.
Forsøk igjen eller kontakt oss på telefon eller epost isteden.